Got Talent?

straattheater

Tijdens “Got Talent?” kijken de toeschouwers naar een opname van een nieuw televisieformat. Het publiek kiest steeds (uit 30 uiteenlopende acts) welke talenten de presentatoren laten zien, maar is daarnaast ook de jury.

“Got Talent?” biedt een blik achter de schermen van een tv-show waar niets is wat het lijkt, maar de show is ook een reflectie over de ware identiteit van talent, de sensatiezucht van het publiek, de multitalenten op ons scherm en de (on)zin van talentenjachten.
Bovenal is het een humoristische, visuele en interactieve (familie)show met een onvergetelijk einde wanneer – spoiler alert! – een kind uit het publiek een talent ontplooit waarvan hij zelf niet wist dat hij het had. 

Een samenwerking tussen twee finalisten van het populaire tv-programma Belgium’s Got Talent: Piet Kusters en Stefan Paridaen.

Duur: 30 minuten

!Eureka

mentalist Stefan

Na jaren onderzoek hebben Dr. Breinstein en Dr. Menteljef een theorie ontwikkeld om gedachten te kunnen lezen! De laatste testen op het veld waren positief en nu is het tijd om de theorie voor te stellen aan het grote publiek.
2 dolgedraaide wetenschappers, 3 experimenten en een onvermijdelijk Eurekamoment! 

Circustechnieken, jonglage, goochelen, mentalisme en een portie absurd vernuft in een unieke show!
De act kwam tot stand door een samenwerking tussen Stefan Paridaen en Piet Kusters (a.k.a. de tovenaar van iedereen beroemd, Belgium’s Got Talent 2018) 

Duur: 30 minuten

Curiosa

Deze straattheatervoorstelling kwam tot stand in samenwerking met Peter Gusta.

Curiosa neemt je mee, terug in de tijd naar de curieuze en mysterieuze, maar vooral fascinerende wereld van de mediums en charlatans van begin vorige eeuw. Wat volgt is een interactieve en intrigerende voorstelling die tot stand komt met en door de vragen van de toeschouwers.

Stefan speelt met de vragen en het publiek in zijn eigen humoristische en chaotische stijl. Na de show blijft het publiek met 1 vraag achter. Hoe kan dit?

Duur: 30 minuten

De voorstelling kan ook geboekt worden in een tent van 9m op 3m 
(zie Chapiteau Charlatan hieronder)

Chapiteau Charlatan

mentalist

Met “Chapiteau Charlatan” brengt Stefan, in samenwerking met Peter Gusta, een subtiele en interactieve straattheater voorstelling die ontstaat met en door vragen van de toeschouwers. Als alle antwoorden gegeven zijn, blijft er maar één vraag over. Hoe kan dit?

Majestueus theater in een charmant, sfeervolle chapiteau. Welkom in ons mobiel theater. Welkom in de wondere wereld van Chapiteau Charlatan…

Duur: 35 minuten